Sunday, April 11, 2010

ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ βίας απο Αφρικανούς στην οδο Ερμού

object width="300" height="200">

April 10, 2010 — Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)
Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτούς) σε έναν ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες.
Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα...

ΥΓ 1. Στην αρχή του βίντεο ο τραυματισμένος 72χρονος Ελληνας, απαντάει στην ερώτησή μου, "Πειράζει να δείξω στο διαδίκτυο το προσωπό σας" με όχι, όχι (οτι δηλαδή δεν πειράζει).
ΥΓ 2. Προς το τέλος του Βιντεο, εκεί που μιλάει ο τραυματισμένος Ελληνας (γεμάτος αίματα) βλέπουμε έξαφνα οτι στα 50 μέτρα 10 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ χτυπάνε έναν Ελληνα και αναγκαζόμαστε 3 Ελληνες να ορμήσουμε με ιαχές για να τον γλυτώσουμε από τα δολοφονικά τους χτυπήματα.
Σε εκείνο το σημείο αυτοί εκτοξεύουν πλήθος από ποτήρια και άλλα αντικείμενα (εναντίον μας) και αναγκαζόμαστε να πάρουμε τραπεζάκια και καρέκλες (σαν ασπίδες) για να προστατέψουμε το προσωπό μας.
ΥΓ 3. Ο τύπος που μιλάει στο 1.19 (μας ενημέρωσαν οι καταστηματάρχες) είναι γνωστός στη περιοχή και πουλάει λαθραία ρολόγια και γυαλιά σε τουρίστες

_________________________________________________

No comments: